Fitness recept: Čokoládové košíčky plnené arašidovým maslom

Fitness recept: Čokoládové košíčky plnené arašidovým maslom

Ak milujete rýchle, fit, a najmä extrémne chutné dezerty, tak čítajte ďalej! Prinášame vám recept na čokoládové košíčky plnené proteínovým arašidovým maslom, na ktoré vám stačia 3 ingrediencie a doslova pár minút! Poďte si ich s nami pripraviť a pochutnajte si na tejto sladkej dobrote.

Na prípravu potrebujeme:

  • 60 g horkej čokolády
  • 50 g arašidového masla Nuts and Whey s príchuťou slaný karamel
  • 1 ČL kokosového oleja

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Na tanier si rozložíme malé papierové košíčky (10 kusov). V menšej miske si do mikrovlnky dáme roztopiť (asi 1 minúta) nasekanú čokoládu s kokosovým olejom. Potom čokoládu dôkladne rozmiešame, aby nám v nej neostali hrudky.

Polovicu roztopenej čokolády vylejeme na spodok košíčkov. Chvíľu počkáme, aby nám čokoláda stuhla, a následne do každého košíčka dávkujeme lyžičku arašidového masla. Košíčky napokon zalejeme zvyškom roztopenej čokolády, a dáme ich stuhnúť do chladničky aspoň na 1 hodinu. Potom si už len vychutnávame!

Fitness recept: Čokoládové košíčky plnené arašidovým maslom
NUTRIČNÉ HODNOTYNA 1 KUS (CELKOVO 10 KUSOV)
Kalórie61
Bielkoviny3 g
Sacharidy5 g
Tuky4 g

Dúfame, že si na tomto recepte na čokoládové košíčky pochutíte rovnako ako my a uspokojíte svoju chuť na sladké. Ak sa vám recept páčil, nenechajte si ho len pre seba, ale podeľte sa oň s kamarátmi.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *