Fitness recept: Cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou

Fitness recept: Cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou

Čo by ste povedali na to, keby sme si dnes ukázali recept na lahodný pokrm, ktorý má menej ako 300 kcal, skvelú chuť, vysoký obsah bielkovín a naviac je hotový do 10 minút. Je tak ideálny v dňoch, kedy nestíhate, ale chcete si dopriať kvalitné jedlo. Vďaka tomu, že sme použili ZERO cestoviny, si na tejto dobrote môžu pochutnať aj priaznivci low carb stravovania. Pokiaľ sa však nechcete o sacharidy ochudobniť, môžete nízkokalorickú alternatívu vymeniť napríklad za klasické špagety.

Budeme potrebovať:

Cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou - ingrediencie

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Vezmeme si panvicu a vystriekame ju olejom v spreji. Z tuniaka si najskôr zlejeme vodu a restujeme ho na panvici spoločne s korením (sušený cesnak, sušená cibuľa, čierne korenie, bazalka). Pokiaľ nemáme sušený cesnak a cibuľu, môžeme použiť aj čerstvé varianty. Hneď ako sa chute prepoja, pridáme do panvice aj pasírované paradajky a necháme ešte chvíľu prehriať.

Cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou - postup

BIO ZERO Fettuccine si prepláchneme pod teplou vodou a premiešame ich priamo v panvici s paradajkovou omáčkou a tuniakom. Všetko spolu ešte krátko povaríme, aby sa chute prepojili. Hotové cestoviny podávame dozdobené nakrájanými cherry paradajkami a ľubovoľnými bylinkami. My sme použili žeruchovú vňať, ale skvele bude chutiť aj petržlen, bazalka alebo oregano.

Náš tip: Pokiaľ chcete zvýšiť kalorickú hodnotu pokrmu alebo nie sú ZERO Fettucine vaše obľúbené, môžete použiť klasické cestoviny z múky, prípadne ich strukovinovú alternatívu.

Cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou
Nutričné hodnoty1 celá porcia
Energetická hodnota277 kcal
Bielkoviny45 g
Sacharidy12 g
Tuky3 g
Vláknina11 g

Tuniak so ZERO cestovinami je ideálny v prípade, keď nestíhate, ale chcete mať do 10 minút obed na stole. Pokiaľ sa snažíte schudnúť, oceníte vysoký obsah bielkovín a fakt, že sa celá porcia zmestí do 300 kcal.

Neváhajte a zdieľajte s nami vaše výtvory na sociálnych sieťach označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *