Fitness recept: Bezlepkové RAW donuty s čokoládovou polevou

Fitness recept: Bezlepkové RAW donuty s čokoládovou polevou

Nepečené raw dezerty majú hneď niekoľko výhod. Nepotrebujete mať po ruke rúru, nemusíte čakať, kým sa dobrota upečie a navyše, ak na prípravu použijete zdravé suroviny, tak si zachová pôvodný obsah mikroživín! Vyskúšajte našu najnovšiu bombu a to recept na raw donuty z arašidového masla, konopných semienok a ďalších superpotravín. Táto pochúťka preliata lahodnou bielou čokoládou je navyše vhodná aj pre ľudí s bezlepkovou diétou! Poďte vyskúšať túto neskutočnú kombináciu.

Na prípravu potrebujeme:

Na polevu potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Vodu, orechy, kokos, Goji, arašidové maslo, agáve sirup a konopné semienka spolu dobre vymixujeme, kým nám nevznikne jednotná, tuhá zmes. Pripravíme si silikónovú formu na donuty a vystriekame ju olejom v spreji. Každú formu naplníme približne 70 g zmesi a dáme ich na pár hodín do mrazničky. Medzitým si roztopíme čokoládu s olejom vo vodnom kúpeli a polievame ňou zamrznuté donuty. V prípade ak chceme aj čokoládovú verziu, v polovici polievania pridáme do roztopenej čokolády kakao, dobre premiešame a polejeme ňou zvyšné donuty. Dáme ich ešte do chladničky, aby nám čokoláda stuhla a následne si už len užívame ich dokonalú chuť!

Fitness recept: Bezlepkové RAW donuty s čokoládovou polevou
Nutričné hodnoty
1 kus (celkovo 12 kusov)
Kalórie292
Bielkoviny8 g
Sacharidy21 g
Tuky19 g

Veríme, že recept na raw donuty z arašidového masla, konopných semienok a ďalších superpotravín čoskoro vyskúšate a zamilujete si ho na prvé zahryznutie. Ak sa vám recept páčil, neváhajte a podporte aj svoje okolie v zdravom pečení!

Neváhajte a podeľte sa s nami o vaše výtvory na sociálnych sieťach, označením #gymbeamsk.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *