Fitness recept na malinový raw koláčik s orieškami

Fitness recept na malinový raw koláčik s orieškami

Raw malinový koláčik v sebe kombinuje to najlepšie z brownie, cheesecaku a malinového topingu. Obsahuje totiž tri vrstvy, pričom prvá sa nápadne podobá na základ pre brownie. Druhá vrstva je tvorená krémom z cheesecaku, ale bez smotany či mascarpone. Tretia, vrchná vrstva, obsahuje malinovú polevu, ktorá koláčiku dodáva sviežu chuť aj farbu. Tento lahodný fitness recept jednoducho musíte ochutnať!

Na cesto potrebujeme:

  • 1 šálku pekanových orechov
  • 1 šálku datlí
  • 4 PL strúhaného kokosu
  • 4 PL kakaa
  • 2 PL agáve sirupu
  • ¼ ČJ škorice
  • štipku soli

Na krém potrebujeme:

Na zdobenie potrebujeme:

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Postup:

Pomocou kuchynského robota rozmixujeme všetky suroviny na prípravu korpusu, a teda orechy, datle, kokos, kakao, škoricu, soľ a agáve sirup. Dobre rozmixovanú hmotu utlačtíme na dno sklenenej misky alebo plechu. Cesto uložíme do chladničky, aby stuhlo, a medzitým sa môžeme pustiť do prípravy krému.

Postupne zmiešame všetky ingrediencie potrebné na krém, a teda kešu orechy, kokosový olej, citrónovú šťavu, rastlinné mlieko a agáve sirup. Suroviny spolu rozmixujeme na hladkú hmotu. Takto pripravený krém navrstvíme na stuhnuté cesto a môžete sa pustiť do prípravy malinovej polevy.

Poslednú vrstvu koláča vytvoríme rozmixovaním malín s agáve sirupom. Zmes precedíme cez sitko a polejeme ňou koláčik. Necháme ešte hodinu stuhnúť v chladničke a podávame. Dobrú chuť!

Fitness recept na malinový raw koláčik s orieškami
NUTRIČNÉ HODNOTYNA JEDEN KOLÁČ
Kalórie181
Bielkoviny4 g
Sacharidy12 g
Tuky15 g
Vláknina4 g

Vyskúšate tento nepečený malinový dezert? Napíšte nám, ako sa vám recept páči a poteší nás aj fotka vami pripraveného koláčika. Ak vás recept inšpiroval, podeľte sa oň zdieľaním.    

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *