Michelle Lewin: Nekorunovaná fitness kráľovná Instagramu, ktorá v detstve bojovala so zaseknutým rastom

Michelle Lewin: Nekorunovaná fitness kráľovná Instagramu, ktorá v detstve bojovala so zaseknutým rastom

Asi žiadnemu nadšencovi životného štýlu na Instagrame neuniklo meno Michelle Lewin. Sledujú ju tam milióny fanúšikov a právom sa tak môže nazývať nekorunovanou fitness kráľovnou sociálnych sietí. Aj napriek obrovskému úspechu a dokonalému vzhľadu však Michelle v živote nemala na ružiach ustlané. 

Detstvo poznačené rozvodom rodičov a zastaveným rastom

Michelle Lewin sa narodila 25. februára 1986. Pochádza z Maracay vo Venezuele. Jej rodičia sa rozviedli ešte v čase, keď bola veľmi malá. Neskôr si jej mama našla ďalšieho partnera, ktorý ich opustil, keď mala Michelle 14 rokov. Zo dňa na deň zostali bez peňazí a museli žiť v malom byte, o ktorý sa delili so švábmi. 

Aby dokázali prežiť, Michelle musela začať pracovať. Vďaka tomu rýchlo dospela po psychickej stránke. Fyzicky sa jej však rast zastavil a vo svojich 17 rokoch vážila len 39 kilogramov. Práve vtedy sa v jej hlave zrodil nápad navštíviť posilňovňu. Ako už iste viete, cvičenie navždy zmenilo jej život. 

Chyby začiatočníkov a láska k trénerovi 

Začiatky v posilňovni nie sú vôbec jednoduché. Podobne, ako mnoho iných začiatočníkov aj Michelle pri cvičení sprevádzali mnohé chyby. Kládla dôraz na nohy a zadok, pričom zanedbávala ostatné partie. Výsledkom toho bola nesúmerná postava, ktorá nepôsobila najlepšie. V roku 2008 sa stretla so švédskym trénerom Jimmym Lewinom. Videl v nej veľký potenciál. Chcel, aby sa stala svetovou modelkou a pomohol jej upraviť tréning.

Od toho momentu začala naberať svalovú hmotu rovnomerne a jej postava začala byť súmerná. Krátko na to sa s trénerom Jimmym dali dokopy. Neskôr v ten istý rok sa spolu presťahovali do Európy, kde ju Jimmy predstavil niekoľkým modelingovým agentúram. Ak čakáte úspech, sklameme vás. Modelingové agentúry Michelle odmietli. Síce pre nich bola veľmi pekná, no problémom bola jej výška len 163 cm. 

Odmietnutie vo svete módy vystriedal neúspech vo fitness súťaži

Michelle síce z verdiktu modelingových agentúr zostala sklamaná, no rozhodne sa nevzdala. Pokračovala vo svojej fitness kariére a naberala čoraz viac svalovej hmoty. V roku 2014 prvýkrát skúsila šťastie v profesionálnej súťaži IIFB Europa Show of Champions v Orlande. Ani tu však neprišiel vytúžený úspech a Michelle Lewin skončila posledná. 

Naďalej však nezaprela srdce bojovníčky a pokračovala v účasti na viacerých IFBB súťažiach. Jej úsilie sa napokon vyplatilo, pretože v jednej z nich získala pekné tretie miesto. V tom období mala najlepšiu formu svojho života. 

Mohli by vás zaujímať tieto produkty:

Dvere do sveta Instagramu jej otvoril manžel 

Jimmy Lewin sa rozhodol využiť najlepšiu formu svojej manželky a začal ju fotiť. Zábery následne pridával na sociálne siete a výsledkom bol obrovský úspech. Počet followerov na Michellinom instagramovom účte začal rásť. Až sa postupne dopracoval k úžasnému číslu, ktoré sa v roku 2021 približuje k 14 miliónom fanúšikov. Facebook Michelle Lewin sa teší z 9 miliónov lajkov a na YouTube jej videá odoberá 360-tisíc sledujúcich.

Plachá a večne nespokojná so svojou postavou

Napriek obrovským úspechom, ktoré z nej robia nekorunovanú kráľovnú sociálnych sietí, je Michelle Lewin v súkromí skôr plachá. problémy so sebavedomím a jej manžel tvrdí, že nikdy nie je spokojná so svojou postavou. V zrkadle sa stále vidí buď príliš chudá, alebo naopak veľmi tučná. Jej fanúšikovia si však myslia niečo úplne iné a jej telo považujú za dokonalé.

Dvojfázové tréningy v znamení sily a kardia

Zaujíma vás, čo všetko robí Michelle Lewin, aby sa mohla pýšiť svojou postavou? Nuž, nie je to vôbec ľahké. Každý deň trénuje dvojfázovo. Jej ráno začína 45-minútovým kardiom, ktoré večer doplní starostlivo naplánovaným silovým tréningom. Napriek drine vo fitku pripisuje svoj výzor najmä nutrične vyváženej strave.

Kedysi totiž dvíhala ťažké váhy, ale množstvo prijatých kalórií veľmi neriešila. Naberanie svalov jej tak išlo podstatne ťažšie a výsledky neboli najlepšie. Dnes radšej dvíha menšie váhy, pridáva opakovania a drží vyváženú diétu. 

Čo si o postave Michelle Lewin myslíte vy? Mala by byť nespokojná alebo ju považujete za dokonalú podobne, ako jej fanúšikovia? Ak vás život tejto nekorunovanej kráľovnej sociálnych sietí zaujal, určite nevynechajte naše video. Dozviete sa v ňom viacero zaujímavých detailov z jej života, ktoré zahŕňajú napríklad virálne video, ktoré vzniklo počas fotenia na Bahamách, kedy ju do zadku uhryzlo prasa.

Zdroje:

[1] Michelle Lewin – https://michellelewin.com

[2] Michelle Lewin BIO – https://www.thefamouspeople.com/profiles/michelle-lewin-38108.php

[3] Michelle Lewin: IFBB Competitor, Model, Actress – https://www.greatestphysiques.com/female-physiques/michelle-lewin/

[4] Michelle Lewin Biography, Facts & Life Story – https://superstarsbio.com/bios/michelle-lewin/

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *