St.Marcus
St.Marcus je spoločnosť, ktorá sídli vo Veľkej Británii a špecializuje sa na odvážne a nové chute Biltongu, sušeného hovädzieho mäsa, s viac ako 30 ročnou tradíciou. Táto tradícia sa odrazila aj na tom, že St. Marcus získal ocenenie podľa chuti "Najlepší Biltong" v rokoch 2010 a 2011. Spoločnosť je hrdá na svojich kvalifikovaných mäsiarov, ktorí vyberajú len to najkrajšie a najkvalitnejšie mäso, rovnako ako aj tvorivých zamestnancov, ktorí vždy prichádzajú s novými koreniacimi zmesami a chuťami.
Biltong je tradičné sušené mäso, ktorého tradícia a postup prípravy sa zachoval už viac ako 400 rokov. Začali s tým holandskí predkovia, ktorí zistili, že namáčanie surového mäsa v octe a soli predĺži jeho životnosť, a zároveň zachová dávku bielkovín a skvelú chuť. Biltong je veľmi polulárna pochúťka v Južnej Afrike, ktorá je veľmi podobná hovädziemu "jerky" v tom, že je to čisté mäso - žuvacie, slané, nespracované mäso. Rozdiel je v tom, že biltong je sušený, nie údený (ako hovädzie "jerky").