Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ochrana osobných údajov

Podmienky spracúvania osobných údajov

Tieto podmienky so spracúvaním osobných údajov (ďalej len Podmienky) popisujú spôsob, akým spoločnosť GymBeam s.r.o., so sídlom Rastislavova 93, 04001 Košice, IČO 46 440 224, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, oddiel Sro, vložka č. 35719/V (ďalej len Spoločnosť alebo my) spracúva Vaše osobné údaje za účelom poskytovania našich služieb, spočívajúcich v predaji a distribúcii doplnkov výživy, oblečenia pre športovcov a doplnkov na cvičenie prostredníctvom internetového obchodu (ďalej len Služby) na webovej stránke www.gymbeam.sk (ďalej len Webstránka).

 

AKÉ INFORMÁCIE ZBIERAME? A ZA AKÝM ÚČELOM?

Zbierame o Vás nasledujúce osobné údaje (ďalej len Osobné údaje) v závislosti od toho akým spôsobom a v akom rozsahu využívate našu Webstránku a/alebo Služby:

  1. Informácie nevyhnutné na registráciu a prístup k Webstránke

Za účelom registrácie na našej Webstránke a následnému prihlasovaniu sa do našej Webstránky a prístupu k našim personalizovaným službám na Webstránke spracúvame nasledujúce osobné údaje: (i) Vaše meno, (ii) priezvisko a (iii) e-mail.

 Spracúvanie týchto údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou ste Vy a my. Právnym základom pre spracúvanie týchto informácií je článok 6 odsek 1 písm. (b) GDPR.

  1. Informácie nevyhnutné na poskytovanie Služieb

Za účelom poskytovania našich Služieb (teda [dodanie Vami objednaného tovaru / poskytnutie Vami zakúpenej služby]) spracúvame nasledujúce osobné údaje: (i) Vaše meno, (ii) priezvisko, (iii) adresu, (iv) e-mail, (v) telefónne číslo a (vi) informácie o Vašej platobnej karte (najmä číslo karty, dátum exspirácie a CVV kód) .

 Spracúvanie týchto údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou ste Vy a my. Právnym základom pre spracúvanie týchto informácií je článok 6 odsek 1 písm. (b) GDPR.

  1. Informácie získavané na marketingové účely

Za účelom odoberania našich noviniek a/alebo letákov, informácií o zľavách, aktualizáciách, vylepšeniach a ponukách a iných marketingových materiálov vo forme e-mailov, SMS správ alebo poštových zásielok a/alebo notifikácii spracúvame Vaše: (i) meno, (ii) priezvisko, (iii) e-mail, (iv) telefónne číslo a (v) adresu.

Tieto osobné údaje spracúvame na základe Vášho výslovného súhlasu. Právnym základom pre spracúvanie týchto informácií je článok 6 odsek 1 písm. (a) GDPR.

 Ak sa rozhodnete, že nemáte záujem viac dostávať takéto správy, máte právo svoj súhlas odvolať kliknutím na hypertextový odkaz priamo v e-mailovej komunikácii a/alebo dostupný tu: https://gymbeam.sk/newsletter/manage/. Odvolanie súhlasu môže mať za následok, že nebudete obdŕžať oznámenia o zľavách, aktualizáciách, vylepšeniach a ponukách. Nie je možné odvolať súhlas na obdŕžanie e-mailov obsahujúcich oznámení súvisiacich s poskytovaním Služieb. 

  1. Informácie získavané pri Vašom používaní našej Webstránky

Za účelom neustáleho skvalitňovania našich Služieb, rozvoja Vášho užívateľského zážitku pri používaní našej Webstránky spracúvame informácie týkajúce sa: (i) Vášho počítača, (ii) návštev alebo používania našej Webstránky a/alebo našich Služieb (vrátane Vašej IP adresy, geografickej polohy, typu a verzie Vášho prehliadača/ operačného systému, zdrojových odkazov, dĺžky návštevy prezeraných stránkach a pohyboch na našich Webových stránkach alebo akékoľvek podobné informácie, ktoré Spoločnosť môže získať priamo alebo nepriamo od poskytovateľov tretích strán), (iii) generované pri Vašom používaní našej Webstránky a/alebo Služieb alebo ktoré sú generované v priebehu využívania našich Služieb (vrátane časového rozvrhu, frekvencie a vzorca používania Webstránky).

Tieto osobné údaje spracúvame na základe Vášho výslovného súhlasu. Právnym základom pre spracúvanie týchto informácií je článok 6 odsek 1 písm. (a) GDPR.

  1. Informácie získavané pri zanechaní Vášho komentára / hodnotenia

Za účelom zanechania hodnotenia alebo zverejnenia komentára na našej Webstránke budeme spracúvať osobné údaje, ktoré spolu s hodnotením/ komentárom zanecháte na našej Webstránke budeme spracúvať Vaše: (i) meno, (ii) priezvisko, (iii) alias, ktorý si na zanechanie komentára/ hodnotenia určíte a (iv) akékoľvek ďalšie údaje, ktoré sa rozhodnete v hodnotení/ komentári uviesť.

Tieto osobné údaje spracúvame na základe Vášho výslovného súhlasu. Právnym základom pre spracúvanie týchto informácií je článok 6 odsek 1 písm. (a) GDPR.

  1. Informácie získavané pri komunikácii s nami

Za účelom komunikácie s nami z akéhokoľvek dôvodu (napríklad podpora pri používaní Webstránky/ využívaní Služieb, reklamácia, riešenie akýchkoľvek problémov atď.) budeme spracúvať nasledujúce osobné údaje: (i) Vaše meno, (ii) priezvisko, (iii) adresu, (iv) e-mail, (v) telefónne číslo, (vi) komunikačný obsah, (vii) metadáta spojené s komunikáciou a (viii) ) akékoľvek ďalšie nevyhnutné údaje, ktoré sa rozhodnete v komunikácii uviesť.

Spracúvanie týchto údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou ste Vy a my. Právnym základom pre spracúvanie týchto informácií je článok 6 odsek 1 písm. (b) GDPR.

 

NA ZÁKLADE ČOHO MÔŽEME EŠTE SPRACÚVAŤ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE?

Okrem ako je uvedené vyššie, máme právo spracúvať Vaše Osobné údaje za účelom splnenia si našich zákonných povinností podľa článku 6 odsek 1 písm. (c) GDPR alebo na ochranu našich oprávnených záujmov podľa článku 6 odsek 1 písm. (f) GDPR, napríklad z dôvodu prevencie proti podvodom, bezpečnosti sietí a informácií a priameho marketingu.

Vaše Osobné údaje budeme spracúvať v súlade s platnými právnymi predpismi a budeme Vaše Osobné údaje chrániť proti zneužitiu a/alebo nezákonnému zverejneniu.

 

AKO ZDIEĽAME VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE?

Za účelom sprístupnenia našej Webstránky a/alebo Služieb (a pokiaľ je to vzhľadom na okolnosti potrebné) máme právo Vaše Osobné údaje poskytnúť (a Vy súhlasíte s takýmto poskytnutím) v súlade so zásadou minimalizácie len obmedzenému okruhu osôb a to našim zamestnancom, subdodávateľom, úradníkom, poradcom, obchodným zástupcom, dodávateľom alebo prepojeným osobám Spoločnosti a Poskytovateľom služieb v rozsahu, v akom je to primerané a nevyhnutné na dosiahnutie účelu uvedeného v týchto Podmienkach, najmä nasledovným osobám: (i) Global Payments s.r.o., organizačná zložka, Tomášikova 48, 831 04 Bratislava

(ii) Slovenská pošta, a.s., Partizánska cesta č.9, 975 99 Banská Bystrica

a (iii) DHL Parcel Slovensko spol. s.r.o., Na Pántoch 18, 831 06 Bratislava- Rača

 

Ďalej, Vaše osobné údaje môžeme poskytnúť: (i) v rozsahu vyžadovanom platnými správnymi predpismi, (ii) v súvislosti s akýmikoľvek prebiehajúcimi alebo budúcimi právnymi konaniami alebo (iii) s cieľom preukázať, uplatňovať alebo brániť naše zákonné oprávnenia (vrátane poskytovania Vašich Osobných údajov tretím osobám za účelom predchádzania podvodom a minimalizácie platobných rizík).

 

Informácie, na základe ktorých nie ste identifikovateľný: Máme právo poskytovať Vaše Osobné údaje, na základe ktorých Vás nie je možné identifikovať (vrátane anonymných údajov o používaní našej Webstránky a/alebo Služieb, odkazy/ výstupné stránky a URL adresy, typy platformy, počet kliknutí atď.) tretím stranám, ktoré majú o takéto informácie záujem, za účelom ich pochopenia spôsobov využívania určitých služieb.

 

Vaše Osobné údaje, na základe ktorých je možná Vaša identifikácia, alebo lokalizácia, s tretími stranami na účely priameho marketingu nezdieľame.

 

Môžeme umožniť niektorým tretím stranám zverejňovať na našej Webstránke reklamy a marketingové informácie. Takéto tretie strany používajú technológiu, ktorá posiela priamo do Vášho prehliadača ponuky alebo linky na ponuky, ktoré sa potom zobrazia ako súčasť prehliadanej webstránky. V takomto prípade automaticky obdržia informáciu o Vašej IP adrese. Môžu využívať aj iné technológie (napr. cookies, JavaScript alebo web beacons), ktoré merajú efektivitu ich reklám a taktiež personalizujú obsah Vám zobrazovaných reklám.Takýmto tretím stranám nesprístupňujeme informácie, ktoré by im umožnili personalizovať takto získané údaje. Prosím berte na vedomie, že ak nás inzerent požiada o zverejnenie reklamy určitej skupine zákazníkov a vy budete na takúto reklamu reagovať, takýto inzerent alebo reklamný server si môže vyvodiť, že patríte do skupiny, ktorú sa snaží osloviť. Účelom týchto podmienok nie je regulovať Váš vzťah s akoukoľvek treťou stranou, ktorá využíva vyššie uvedené technológie. Pre viac informácií si prosím prečítajte podmienky spracúvania osobných údajov takýchto inzerentov.

 

PRENÁŠAME VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE DO TRETÍCH KRAJÍN?

Osobné údaje, ktoré zbierame môžu byť uložené alebo inak spracúvané a prenášané v rámci krajín, v ktorých vykonávame naše obchodné činnosti a to za účelom dosiahnutia účelu spracúvania ustanoveného v týchto Podmienkach. Za rovnakým účelom, môžu byť Vaše údaje prenášané medzi členskými štátmi Európskej únie alebo Európskeho hospodárskeho priestoru a krajinami, ktoré podľa Európskej komisie zaručujú úroveň ochrany osobných údajov tak, ako sú z času na čas zverejnené Úradom na ochranu osobných údajov na jeho webovom sídle: https://dataprotection.gov.sk/uoou/sk/content/prenos-do-krajin-zarucujucich-primeranu-uroven-ochrany

 

AKO DLHO BUDEME SPRACÚVAŤ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE?

Ak nie je v platných právnych predpisoch ustanovené inak, máme právo spracúvať Vaše Osobné údaje vo forme, ktorá umožňuje Vašu identifikáciu po dobu potrebnú na dosiahnutie účelu, na ktorý boli Osobné údaje poskytnuté (toto môže zahŕňať dobu, počas ktorej navštevujete našu Webstránku alebo využívate naše Služby a/alebo po celu dobu, počas ktorej trvá účel spracúvania Osobných údajov), ak nie je uvedené inak, v nasledovnej dĺžke:

  1. Informácie nevyhnutné na registráciu a prístup k Webstránke

Údaje nevyhnutné na registráciu a prístup k Webstránke budeme spracúvať odo dňa Vašej registrácie na Webstránke do 30 dní odo dňa, kedy svoju registráciu zrušíte. Údaje budeme v tejto lehote (teda 30 dní od zrušenia registrácie) spracúvať iba za účelom ukončenia zmluvného vzťahu medzi nami a Vami, ktorý vznikol Vašou registráciu na stránke, riešenia prípadných sporov, ktoré z tohto titulu vznikli a ochrany akýchkoľvek našich oprávnených záujmov).

  1. Informácie nevyhnutné na poskytovanie Služieb

Údaje nevyhnutné na poskytovanie Služieb budeme spracúvať odo dňa kedy ste si Službu objednali do jej preukázateľného poskytnutia (t.j. do dňa kedy Vám bude tovar doručený a bude uhradená cena).

  1. Informácie získavané na marketingové účely

Údaje získavané na marketingové účely budeme spracúvať odo dňa kedy nám poskytnete súhlas na takéto spracúvanie do dňa (i) odvolania Vášho súhlasu alebo (ii) zrušenia registrácie na Webstránke.

  1. Informácie získavané pri Vašom používaní našej Webstránky

Údaje získavané na marketingové účely budeme spracúvať odo dňa kedy nám poskytnete súhlas na takéto spracúvanie do dňa (i) odvolania Vášho súhlasu alebo (ii) zrušenia registrácie na Webstránke.

  1. Informácie získavané pri zanechaní Vášho komentára / hodnotenia

Údaje získavané na marketingové účely budeme spracúvať odo dňa kedy nám poskytnete súhlas na takéto spracúvanie do dňa (i) odvolania Vášho súhlasu alebo (ii) zrušenia registrácie na Webstránke.

  1. Informácie získavané pri komunikácii s nami

Údaje získavané pri komunikácii s nami budeme spracúvať odo dňa ich získania do dňa, kedy nebude vybavená Vaša požiadavka vyplývajúca z e-mailovej komunikácie.

 

Máme právo spracúvať Vaše osobné údaje aj po dobu dlhšiu, ako je uvedené vyššie, ak je to potrebné (i) na účely splnenia si našich zákonných povinností, (ii) s cieľom preukázať, uplatňovať alebo brániť naše zákonné oprávnenia (vrátane poskytovania informácií tretím osobám za účelom predchádzania podvodom a minimalizácie platobných rizík).

 

AKO MÔŽETE ODVOLAŤ SVOJ SÚHLAS?

Svoj Súhlas môžete odvolať kedykoľvek na základe vlastného rozhodnutia prostredníctvom emailoveho alebo telefonickeho kontaktu ktorý nájdete tu: info@gymbeam.sk, 02 33 057 087.

 

AKÉ MÁTE PRÁVA A POVINNOSTI?

Máte právo:

Na prístup k svojim Osobným údajom

Najmä žiadať informácie o: (i) účele spracúvania Osobných údajov, (ii) kategóriách spracúvaných osobných údajov, (iii) príjemcoch, ktorým sú poskytované Osobné údaje a (iv) obe uchovávania Vašich Osobných údajov.

 

Opravu Osobných údajov

V prípade, ak sa dozviete, že spracúvame Vaše nesprávne Osobné údaje, prosím informujte nám o tejto skutočnosti a my takéto nesprávne údaje bez zbytočného odkladu opravíme.

 

Výmaz Osobných údajov (Právo byť zabudnutý)

Vaše Osobné údaje vymažeme v prípade, ak: (i) Osobné údaje už nie sú potrebné na účel, na ktorý boli získané, (ii) odvoláte Váš súhlas so spracúvaním osobných údajov za podmienok uvedených v týchto Podmienkach, (iii) budete namietať spracúvanie Osobných údajov, (iv) sme nadobudli Vaše Osobné údaje nezákonne, (v) máme zákonnú povinnosť vymazať Vaše Osobné údaje alebo (vi) Osobné údaje boli získané v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti.

 

Obmedzenie spracúvania Osobných údajov

Máte právo na obmedzenie spracúvania Vašich Osobných údajov v prípade, ak: (i) namietate správnosť Osobných údajov a to počas obdobia umožňujúceho overiť ich správnosť, (ii) spracúvanie Vašich Osobných údajov je nezákonné a namietate vymazanie Osobných údajov namiesto obmedzenia ich použitia, (iii) už viac nepotrebujeme Vaše Osobné údaje na účely spracúvania, ale Vy ich potrebujete na uplatnenie právneho nároku alebo (iv) namietate spracúvanie Osobných údajov a to až do overenia, či oprávnené dôvody na našej strane prevažujú nad Vašimi oprávnenými záujmami.

 

Prenosnosť Osobných údajov

Máte právo od nás získať Vaše, nami spracúvané, Osobné údaje v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte za účelom prenosu týchto Osobných údajov inému prevádzkovateľovi.

 

Namietať spracúvanie Osobných údajov

Máte právo namietať spracúvanie Osobných údajov na základe oprávneného záujmu, marketingu, a profilovania súvisiaceho s priamym marketingom.

 

Iniciovať konanie pred dozorným orgánom

Ak máte podozrenie, že boli porušené Vaše práva súvisiace s ochranou Vašich Osobných údajov, máte právo podať návrh na začatie konania pred dozorným orgánom.

 

VYUŽÍVAME AUTOMATIZOVANÉ ROZHODOVANIE A PROFILOVANIE? AKO TO FUNGUJE?

Na poskytovanie našich Služieb nevyužívame: (i) automatizované individuálne rozhodovanie (t.j. zhromažďujeme Vaše Osobné údaje, ktoré sú následne vyhodnocované technickými prostriedkami, bez akéhokoľvek ľudského zásahu. Následne, na základe takéhoto vyhodnotenia Vám ďalej poskytujeme naše Služby) a (ii) profilovanie (t.j. zhromažďujeme a vyhodnocujeme Vaše Osobné údaje ako aj údaje o Vašom správaní sa na našej Webstránke za účelom Vášho zaradenia do určitej skupiny ľudí a následnou analýzou a predikciou Vašich záujmov, ďalšieho správania sa a pod.).

 

SPRACÚVAME OSOBNÉ ÚDAJE DETÍ?

Ochranu súkromia Vašich detí považujeme za zvlášť dôležitú. Za týmto účelom vedome nezbierame žiadne osobné údaje osôb, ktorých vek nedosiahol 16 rokov. Ak máte menej ako 16 rokov, prosím nezasielajte nám akékoľvek svoje Osobné údaje, vrátane Vášho mena, adresy trvalého bydliska, telefónneho čísla alebo e-mailovej adresy. Žiadna osoba mladšia ako 16 rokov nie je oprávnená na Webstránke uviesť svoje Osobné údaje. Pokiaľ zistíme, že akýkoľvek Osobný údaj, ktorý spracúvame sa týka osoby, ktorej vek nedosiahol 16 rokov a zároveň nám nebol udelený súhlas zákonného zástupcu takejto osoby, takýto Osobný údaj bez omeškania vymažeme. Ak máte podozrenie, že by sme mohli spracúvať informácie od alebo o osobách mladších ako 16 rokov, prosím kontaktujte nás na 02 33 057 087.

 

AKO SPRACÚVAME FINANČNÉ OPERÁCIE?

Všetky finančné operácie a transakcie elektronicky vykonané na našej Webstránke alebo v súvislosti s našimi Službami, budú spracované prostredníctvom poskytovateľov online platobných služieb Global Payments s.r.o., organizačná zložka, Tomášikova 48, 831 04 Bratislava. Podmienky spracúvania osobných údajov takýchto poskytovateľov nájdete tu: https://www.globalpaymentsinc.com/sk-sk/gdpr. Vaše Osobnú údaje budeme poskytovateľom online platobných služieb iba v takom rozsahu, ktorý je potrebný na spracovanie platieb, ktoré vykonávate prostredníctvom našej Webstránky, na refundáciu takýchto platieb a riešenie sťažností a dotazov vzťahujúcich sa na takéto platby a refundácie.

 

AKO SPOLUPRACUJEME S WEBSTRÁNKAMI TRETÍCH STRÁN?

Na našej Webstránke sú hypertextové odkazy a podrobnosti o webových stránkach tretích strán.

Nemáme žiadnu kontrolu a nenesieme žiadnu zodpovednosť za podmienky spracovania a postupy tretích strán v oblasti ochrany osobných údajov.

 

MÁTE AKÉKOĽVEK ĎALŠIE OTÁZKY?

Ak budete mať záujem kontaktovať nás vo veci spracúvania osobných údajov, vrátane prípadu ak si budete chcieť uplatniť niektoré z práv uvedených v  týchto Podmienkach, prosím kontaktujte nás e-mailom na: info@gymbeam.sk alebo na telefónnom čísle 02 33 057 087.

 

AKO AKTUALIZUJEME NAŠE PODMIENKY SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV?

Vyhradzujeme si právo meniť tieto Podmienky. V prípade, ak Podmienky alebo procesy zmeníme, tieto zmeny uverejníme na Webstránke, aby ste vždy mali prehľadom o tom, aké informácie zbierame, ako ich používame a za akých okolností ich môžeme poskytnúť tretej osobe. Je dôležité, aby ste pravidelne revidovali tieto Podmienky, aby ste zaistili, že máte vedomosť o akýchkoľvek zmenách.

 

AKÉ COOKIES POUŽÍVAME?

Súbor Cookie je súbor obsahujúci identifikátor (reťazec písmen a čísel), ktorý je odoslaný webovým serverom do webového prehliadača a je uložený prehliadačom na Vašom mobilnom zariadení alebo počítači za účelom Vašej identifikácie (zväčša na základe anonymných identifikátorov). Identifikátor sa potom odosiela späť na server vždy, keď prehliadač požaduje od servera zobrazenie stránky za účelom identifikácie Vašej návštevy na určitej stránke, zoznamu reklám, na ktoré ste reagovali, typ prehliadača, ktorý používate a tiež za účelom zapamätania si údajov, ktoré ste zadali do alebo na našej Webstránke.

 

Cookies používame za účelom personalizácie obsahu a reklám, ktoré sa Vám zobrazujú, umožnenia využívania funkcionalít sociálnych médií a za účelom analýzy návštevnosti. Informácie o používaní našej Webstránky poskytujeme našim partnerom z oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktoré môžu tieto údaje spájať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré získali z dôvodu Vášho využívania ich služieb.

 

Cookies používame, aby sme sa vedeli prispôsobiť Vašim potrebám, aby sme Vás vedeli odlíšiť od iných používateľov, aby sme zabránili zobrazovaniu reklám vo Vašom prehliadači, ktoré pre Vás nie sú zaujímavé a aby ste sa nemuseli opakovane prihlasovať do našej Webstránky.

Používame buď „trvalé“ alebo „dočasné“ cookies: trvalé cookies budú uložené vo Vašom internetovom prehliadači až do dňa ich určenej exspirácie, ak ich pred týmto dňom neodstránite; dočasné cookies, na druhej strane, exspirujú v momente, kedy zavriete internetový prehliadač.

 

Ďalej používame aj cookies tretích strán: Cookies tretích strán sú cookies, ktoré sú nastavené inou stránkou než našou Webstránkou. Napríklad, tlačidlá sociálnych médií „Páči sa mi to“ umiestnených na ich webstránke. Takéto tlačidlo môže stiahnuť cookies, ktoré môžu byť čítané prevádzkovateľom týchto sociálnych médií. Cieľom týchto cookies tretích strán je zväčša zbieranie určitých informácií za účelom výskumu v oblasti správania, demografie a v neposlednom rade aj za účelom vykonávania cieleného marketingu.

 

Cookies zväčša neobsahujú informácie, na základe ktorých by Vás bolo možné identifikovať, ale Vaše Osobné údaje, ktoré uchovávame môžu byť prepojené s údajmi, ktoré sú získavané a ukladané z cookies.

Technické cookies: k tomu, aby náš internetový obchod fungoval správne (napr. aby ste si mohli vytvoriť užívateľský profil, prihlásiť sa do neho a aby ste mohli nakupovať tovar a služby), používame technické cookies. Bez nich by náš internetový obchod nemohol vôbec fungovať.

 

Funkčné cookies: aby ste sa nemuseli neustále prihlasovať a aby ste si nemuseli stále dookola nastavovať svoje preferencie (napr. nastavenie jazyka, v ktorom sa vám náš internetový obchod zobrazí), pomáhajú vám funkčné cookies. V takom prípade je vaše heslo vždy zašifrované. Používanie týchto cookies nie je nevyhnutné, ale výrazne vám spríjemní a uľahčí návštevu nášho internetového obchodu.

 

Analytické cookies: analytické cookies nám pomáhajú vylepšiť náš internetový obchod, z čoho vo výsledku ťažíte opäť vy. Analytické cookies na našom webe sú zhromažďované skriptom spoločnosti Google Inc., ktorá následne tieto dáta anonymizuje. Po anonymizácii už nejde o osobné údaje, pretože anonymizované cookies nemožno priradiť konkrétnemu používateľovi, resp. konkrétnej osobe. My pracujeme len s cookies v anonymizovanej podobe. Preto nedokážeme z cookies zistiť, ako sa konkrétny užívateľ na našom webe správal (aké stránky navštívil, aký tovar si prezeral a pod).

Poznatky z týchto cookies používame aj na reklamné účely, kedy vám na základe týchto údajov môžeme zobrazovať reklamu aj na cudzích webových stránkach, ktorú vo vzťahu k vám považujeme za relevantnú.

Prosím berte na vedomie, že zablokovanie a/alebo odstránenie cookies môže mať negatívny dopad na Vašu schopnosť využívať Webstránku a/alebo Služby.