Xtreme Anticatabolix 125 tab - Fitness Authority

0%
0% (0)

Antikatabolix napomáha anabolizmu, obmedzuje pocit únavy, podporuje syntézu bielkovín, zvyšuje výdrž, zlepšuje regeneráciu.

Dlhodobo nedostupný

ANTICATABOLIX obsahuje precízne stanovené množstvo aminokyselín pre namáhaný organizmus športovca. Obsahuje kľúčové vetvené aminokyseliny BCAA, ďalej L-glutamín, ktorý sa v organizme nachádza zo všetkých aminokyselín v najvyššom množstve. Tieto dôležité aminokyseliny podporujú vlastnú syntézu bielkovín a tiež pôsobia antikatabolicky. To je veľmi dôležité, pri tvrdých tréningoch slúžia tieto glykogéne aminokyseliny ako náhradný energetický zdroj. Ochraňujú tak nadobudnutú svalovú hmotu pred jej zničením. O užitočnosti BCAA a L-glutamínu bolo už napísaných množstvo článkov a štúdií. Teraz máte možnosť si tieto aminokyseliny zakúpiť v čistej podobe a reálnej cene.

Výhody:

  • Napomáha anabolizmu
  • Obmedzuje pocity únavy
  • Podporuje syntézu bielkovín. 
  • Zvyšuje výdrž. 
  • Zlepšuje regeneráciu
  • Pomer vetvených aminokyselín 2:1:1
  • 5000 mg L-glutamínu v jednej dávke.

L-luecín – podporuje tvorbu inzulínu, najsilnejšieho anabolického hormónu v ľudskom tele. Obmedzuje rozklad bielkovín. Pomáha udržiavať pozitívnu dusíkovú bilanciu. Vytvára optimálne prostredie na spaľovanie tukov a reguluje hladinu cukru v krvi.

L-izileucín – je ľahko premeniteľný telom na energiu. Podporuje regeneráciu organizmu po fyzickej námahe. Udržuje stály príjem energie regulovaním hladiny cukru v krvi. Zvyšuje výdrž.

L-valín – Obmedzuje únavu. Telo si ho nevie vytvoriť samo, preto musí byť telu dodaný stravou. Udržuje pozitívnu dusíkovú bilanciu. Podporuje regeneráciu tkaniva. Rovnako ako leucín a izoleucín je ľahko premenený na energiu.

Nutričné hodnoty:

Zloženie jednej dávky: 5 tabliet

Počet dávok v balení 25/50
L-leucín            1250 mg
L-izoleucín        625 mg
L-valín            625 mg
L-glutamín        2500 mg

Ostatné zložky:

mikrokryštalická celulóza, silica, stearát horečnatý.

Dávkovanie:

Jednu dávku (5 tabliet) zapite 150 ml vody, alebo vášho obľúbeného nápoja, 30-40  minút pred tréningom, alebo ihneď  po tréningu.  Pre lepšie výsledky užívajte 2 dávky a zapite ich 300 ml nápoja rovnakým spôsobom ako jednu dávku. Doplnky výživy neslúžia ako náhrada pestrej stravy.

Upozornenie:

Uchovávajte mimo dosahu detí v suchu a chlade. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Pred zahájením akéhokoľvek diétne-tréningového programu sa poraďte s vašim lekárom. Prípravok by nemali užívať ľudia so zdravotnými problémami, tehotné, alebo dojčiace ženy.

Detail produktu
Distribútor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Právna kategória výrobku doplnok stravy
Hlavná kategória Aminokyseliny
Recenzie od zákazníkov Xtreme Anticatabolix 125 tab - Fitness Authority
Write Your Own Review
Prezeráte si:Xtreme Anticatabolix 125 tab - Fitness Authority
Vaše hodnotenie
Otázky od zákazníkov
Napíšte otázku
Napísať odpoveď