Fitness recepty

Fitness recepty je kategória článkov, v ktorých nájdete nepreberné množstvo zdravých a chutných receptov. Nezáleží na tom, či s varením a pečením začínate alebo už ste v kuchyni strávili stovky hodín. Recepty sú prispôsobené tak, aby si ich zvládol ľahko a rýchlo pripraviť každý.

Aké zdravé recepty v kategórii nájdete?

Pre prehľadnosť sme všetky recepty roztriedili, takže si ten ideálny ľahko dohľadáte podľa chodu alebo zloženia. Na svoje si tak prídu aj ľudia, ktorí hľadajú low-carb, vegánske, vegetariánske, bezlepkové alebo bezlaktózové recepty.

Raňajky

Raňajky sú základ, pretože hneď ráno doplnia potrebnú energiu. Zo sladkých receptov môže byť super voľbou ovsená kaša. A keď vás ovsené vločky omrzia, môžete si pochutnať aj na ďalších sladkých raňajkových dobrotách, ako sú lievance, palacinky či toast. Nájde sa tu ale aj niečo pre priaznivcov slaných raňajok. Čo tak skúsiť špenátovú omeletu, tuniakové muffiny alebo kašu so strateným vajcom?

Obedy a večere

Keď chcete jesť zdravo, nemusíte mať na obed a večeru stále len kuracie mäso s ryžou. Jedálny lístok si môžete spestriť napríklad lososom s pistáciovou krustou, kuraťom so zemiakmi alebo zaradením enchiladas s kuracím mäsom. V prípade, že preferujete rastlinnú stravu, môžete si pochutnať na vegánskych receptoch, ako sú špagety s tempehom, cestoviny s hubovou omáčkou alebo cícerový guláš. A rovnako tak môžete vyskúšať aj rôzne druhy šalátov alebo polievok.

Dezerty

Správny maškrtník si určite nedokáže predstaviť chvíle pohody bez nejakej dobroty ku kávičke. Čo tak vyskúšať ricottovú tortu, Red Velvet, cheesecake, tvarohovú roládu či krémové tiramisu?

Nápoje

Pokiaľ vás už nudí piť neustále len vodu, môžete svoj jedálniček spestriť našimi nápojmi. Nájdete tu inšpiráciu na smoothies, horúcu proteínovú čokoládu, pumpkin spice latte či ľadovú kávu.

Okrem spomínaných pokrmov nájdete v kategórii aj mnoho receptov na rôzne desiaty, nátierky či ďalšie chuťovo vyladené dobroty, a to napríklad aj s video návodom.

Zobraziť viac Zobraziť menej