Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Raw Choc Brownie 50 g - Pulsin

Raw Choc Brownie je raw čokoládový brownie, ktorý chutí rovnako skvele ako klasické brownies. Dokonca má tak výbornú chuť, že vás poteší ako chutná a zdravá desiata, alebo dezert. Brownie je bez lepku, mlieka, sóje, rafinovaných cukrov a nie je GMO. Teda je vhodný pre vegánov, ľudí s intoleranciou na mlieko, vajcia, lepok alebo pšenicu.

Dlhodobo nedostupný

Raw Choc Brownie - zdravé čokoládové brownies bez rafinovaného cukru, lepku, sóje, laktózy a mlieka

Raw Choc Brownie je raw čokoládový brownie, ktorý chutí rovnako skvele ako klasické brownies a poslúži vám ako chutná a zdravá desiata. Dokonca má tak výbornú chuť, že vás poteší aj ako delikátny dezert, navyše vás nabije energiou na celý deň. Brownie je bez lepku, mlieka, sóje, rafinovaných cukrov a nie je GMO. Teda je vhodný pre vegánov, ľudí s intoleranciou na mlieko, vajcia, lepok alebo pšenicu.

 

Raw Choc Brownie - brownies

 

Raw Choco Brownie a jeho výhody

  • chutný raw čokoládový brownie
  • je bezlepkový a bezgluténový
  • neobsahuje sóju, mlieko, ani pšenicu
  • neobsahuje rafinovaný cukor
  • je bez pridaných umelých farbív alebo príchutí
  • vhodná pre vegánov a do diéty

 

Zloženie

Príchuť almond raisin: kešu, vláknina (čakanka), mandle (10%), kakao (9%), hrozienka (9%), hnedá ryža (otruby), kakaové maslo (5%), zahustená hroznová šťava, ryžový škrob, morská soľ, extrakt zo zeleného čaju.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty (príchuť almond raisin)1 dávka (50 g)
Energetická hodnota893 kJ / 213 kcal
Tuky11,8 g
   z toho nasýtené tuky3 g
Sacharidy18,2 g
   z toho cukry13,8 g
Vláknina6,8 g
Bielkoviny5,1 g
Soľ0,07 g
Recenzie od zákazníkov

Raw Choc Brownie 50 g - Pulsin

Write Your Own Review
Prezeráte si:Raw Choc Brownie 50 g - Pulsin
Vaše hodnotenie
Hlavná kategória

Upozornenie:

Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.

Otázky od zákazníkov

Raw Choc Brownie 50 g - Pulsin

Napíšte otázku
Napísať odpoveď