GymBeam Clothing

GymBeam Clothing je fitness značka kvalitného oblečenia pre športovcov a športovkyne, ktorí/-é chcú prezentovať svoj aktívny životný štýl počas športových aj voľnočasových aktivít. V pánskom alebo dámskom sortimente tejto značky tak nájdete kúsky, ktoré využijete pri tréningu či ďalších aktivitách. Moderné oblečenie, ktoré je určené primárne na šport, vyniká predovšetkým svojím ľahkým a funkčným materiálom, ktorý znižuje potenie a spoľahlivo odvádza prípadnú vlhkosť. Vo všetkých legínach, šortkách, tričkách, tielkach, podprsenkách či mikinách si tak môžete naplno vychutnať silový alebo kardio tréning. 

         

V sortimente však nájdete aj komfortné oblečenie, ako sú napríklad tepláky a mikiny, ktoré využijete predovšetkým pri voľnočasových aktivitách. Majú špeciálne upravený strih, aby vám látka nikde nezavadzala alebo netlačila a mohli ste si užiť maximálne pohodlie. Okrem toho vyniká svojím mäkkým materiálom a zaujímavým dizajnom, ktorý vás ani po mnohých noseniach neomrzí. Na svoje si prídu tiež priaznivci outdoorových aktivít a štýlových doplnkov. Pre nich je sortiment rozšírený napríklad o adventure batohy, športové tašky či štýlové šiltovky a čiapky

 Zobraziť viac

Oblečenie a doplnky pre šport aj voľný čas od GymBeam Clothing sú určené najmä pre aktívnych ľudí, ktorí sa chcú pri cvičení či voľnočasových aktivitách cítiť dobre a chcú ukázať, že na sebe makajú.          

 

GymBeam Clothing

 Zobraziť menej
Kategória neobsahuje žiadne produkty.