Výživové doplnky

Výživové doplnky je kategória, ktorá mapuje informácie o rôznych suplementoch bežne používaných vo svete športu a zdravého životného štýlu. Články, ktoré tu nájdete, vám poradia, ako si vybrať ten správny doplnok stravy podľa vášho cieľa. Či už sa venujete fitness alebo chcete nabrať svalovú hmotu, určite oceníte odpoveď na otázku, ako si vybrať najlepší gainer alebo proteín na rast svalov. Nechýbajú tu však ani cenné informácie o turkesteróne a ekdysteróne, ktoré patria medzi náhrady steroidov.

Tí, ktorí by radi schudli, určite ocenia články o doplnkoch stravy na chudnutie. Za zmienku stoja aj články o spaľovačoch tuku, ako je karnitín alebo synefrín. Pri chudnutí sa však používajú tiež sladidlá a náhrady cukru, ako napríklad stévia. V kategórii nájdete aj informácie o látkach, ktoré pomôžu zlepšiť športový výkon vytrvalcom aj silovým športovcom. Ak je práve podpora výkonu vašim cieľom, určite sa vám budú hodiť tipy, ako vybrať najlepší kreatín alebo ako čo najviac vyťažiť z kofeínu, ktorý patrí medzi obľúbené predtréningové stimulanty. 

Zaujímavé však môžu byť aj doplnky na podporu mentálneho výkonu, medzi ktoré patria nootropiká či adaptogény, ako napríklad ashwagandha. Práve tieto látky sú však vyhľadávané aj medzi virtuálnymi športovcami a gamermi. Táto kategória myslí aj na nich a nájdu v nej napríklad tipy, ako vybrať najlepšie doplnky stravy pre e-športovcov či bežných hráčov. Na svoje si tu však prídu aj ľudia, ktorí sa chcú maximálne starať o svoje zdravie a vitalitu. Pre tých bude skvelým zdrojom informácií kompletný sprievodca svetom vitamínov či minerálnych látok. Nájdu tu však aj odpoveď na otázku, ako vybrať najlepšiu kĺbovú výživu či kolagén pre zdravú pokožku a kĺby. K optimálnemu tráveniu potom zas môže pomôcť psyllium.  

Ak vás zaujímajú rôzne doplnky stravy na chudnutie, naberanie svalov, podporu výkonu, regenerácie, mentálneho výkonu či ďalších oblastí zdravia, prečítajte si o nich na našom blogu.

Zobraziť viac Zobraziť menej