Strava a zdravý životný štýl

Strava a zdravý životný štýl je kategória s článkami, ktoré vám dajú množstvo rád na zdravšie stravovanie, lepší výkon, zdravie a pomôžu vám so starostlivosťou o celkový well being. Nájdete tu jednoduché tipy, ktoré môžete ľahko zakomponovať do svojho života, a tým zlepšiť jeho kvalitu po mnohých stránkach.

Články o stravovaní

Kvalita stravy ovplyvňuje všetky aspekty nášho života. Preto je dôležité naučiť sa jesť zdravo, aby nášmu telu nič nechýbalo. Oboznámime sa s odporúčaným energetickým príjmom a zároveň vám bližšie predstavíme jednotlivé makroživiny, teda bielkoviny, sacharidy a tuky. Poradíme, z akých zdrojov ich čerpať, a nezabudneme ani na tipy, ako ich zakomponovať do jedálnička.

Články o zdraví

V článkoch sa venujeme aj fyzickému a psychickému zdraviu. Dozviete sa z nich napríklad, ako podporiť imunitu a chrániť svoje zdravie. To posilníte napríklad cvičením. Dôvodov, prečo pravidelne športovať, je však naozaj mnoho. Ale nebojte sa, nenecháme vás v tom osamote. Poradíme aj s tým, ako zo športu a cvičenia vytvoriť zvyk

Keď sa však športovanie a dodržiavanie jedálnička vymkne kontrole, môže to vyústiť až k rozvoju porúch príjmu potravy, ktoré sa môžu negatívne podpísať na fyzickom aj psychickom zdraví. Ak sa chcete viac venovať starostlivosti o psychiku, prečítajte si tiež praktické informácie o fungovaní dopamínu, zvládaní stresu či toxickej produktivite.

Články o vzhľade

V tejto kategórii nájdete aj praktické články s funkčnými tipmi na tému anti-aging, z ktorých sa dozviete, ako si udržať zdravie a mladistvý vzhľad čo najdlhšie. Zároveň si odtajníme aj kľúč k dlhovekosti a poradíme, ako sa starať o pleť či vlasy, aby vyzerali skvele a boli kvalitné. Chýbať tu však nemôžu ani články na tému body positivity, ktoré obsahujú tipy, ako si vybudovať zdravý vzťah k svojmu telu.

Vďaka jednoduchým krôčikom môžete každý deň zlepšovať kvalitu svojho života. My urobíme maximum pre to, aby sme vás motivovali pracovať na sebe.

Zobraziť viac Zobraziť menej